Onze Visie

From shea with love, de titel omschrijft zowat mijn visie.

Zorg dragen voor jezelf en je huid op een natuurlijke manier, zonder compromissen. From shea with love omvat een gamma van 3 natuurlijke producten. Geen parabenen, geen synthetische kleurstoffen, geen synthetische geuren …. enkel het beste wat moeder natuur te bieden heeft.
Gelukkig staan we met zen allen de laatste tijd meer en meer stil bij dat wat we op onze huid smeren. 
Er bestaan zo veel heerlijke oliën, boters en plantenextracten om zorg te dragen voor je huid. 
Waarom dan kiezen voor een cosmetica product waar al die fantastische bestanddelen in zo een laag percentage inzitten dat het amper een bijdrage levert voor je huid?!

Bij From shea with love gaan we voor 100% fantastische natuurlijke ingrediënten… geen onnodige nasties!

In “Onze producten” ontdek je al deze fantastische ingrediënten. 

Wil je graag meer weten? 
Neem dan zeker een kijkje bij “Onze Producten” .
Daar kan je alvast ontdekken welke producten “From shea with love” bevat. 

Onze ingrediënten

100% natuurlijk

Etherische Olie

De geur van onze producten zijn afkomstig van etherische oliën

Aloë vera

Aloë vera is een ware wonderplant voor huid en haar.  De plant werkt ontsmettend, ideaal voor kleine wondjes. Het verzacht een door de zon verbrande huid en  verlicht geïrriteerde huid. Bovendien bevordert de gel de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Cacaoboter

Cacaoboter bevat anti-oxitdanten, vitamine E en vitamine K. Het herstelt littekens en kan gebruikt worden bij een geïrriteerde huid.  Cacaoboter is een aanrader voor mensen met huidaandoeningen zoals Psoriasis en eczeem.

Calendula Olie

Calendula Olie wordt gebruikt voor de verzorging van ruwe en gekloofde huid. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Avocado Olie

Avocado olie helpt om de elasticiteit van de huid te verbeteren. De olie dringt diep in de huid en verhelpt een droge huid.

Candelilla was

Candelilla was bevat veel voedingsstoffen zorgt voor een goed uitsmeerbare textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen.

Kokosnootboter

Kokosnootboter bevat vitamine E. Dit zorgt voor een intensieve hydratatie. Het is supe boter voor zowel huid als haar.

Sheaboter

Sheaboter bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F. Het is zeer geschikt om de huid te hydrateren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Ook voor huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis is het een topproduct!!